anyKrowd privacyverklaring

laatste versie: 14/12/2022-v1.1

Privacy is belangrijk. De gegevens die we over jou verzamelen geef jij ons in vertrouwen en op dat vertrouwen willen we bouwen. Transparant communiceren hoort daarbij. Daarom willen we je meer uitleg geven bij wat we doen met je persoonsgegevens.

Je persoonsgegevens gebruiken we om je via onze app toe te laten tickets en consumpties voor onze events te kopen (contract) en om beter je interesses en voorkeuren te begrijpen (rechtmatig belang). Je kan tickets en consumpties nog steeds zonder de app kopen, maar dan steek je meer tijd in aanschuiven en minder in het feest. En aangezien we met de app beter begrijpen wat je wil kunnen we je gepersonaliseerde acties en kortingen aanbieden. Zo bieden we je een betere ervaring en keer je natuurlijk graag terug naar onze toekomstige events. Van die toekomstige events – en ander nieuws – houden we je zeker op de hoogte.

We gebruiken de volgende types persoonsgegevens:

Je kan je account manueel verwijderen, sommige data worden dan verwijderd, andere data worden onomkeerbaar anoniem gemaakt, maar wel behouden om boekhoudkundige correctheid te blijven weergeven.

We houden je persoonsgegevens bij zelfs nadat het event heeft plaatsgevonden, tot 7 jaar na je bezoek. Dat doen we om te voldoen aan de boekhoudwetgeving.

Ons platform wordt ondersteund door een aantal technische partners, bijv. voor de opslag van je gegevens of om berichten te sturen. Zij krijgen dus sommige van je persoonsgegevens. Maar we zorgen er wel voor dat ze deze gegevens enkel gebruiken om ons te ondersteunen en dus niet om bijv. hun eigen diensten te promoten. Zij krijgen je persoonsgegevens enkel om technische redenen en niet langer dan nodig.
Je kan steeds een kopie krijgen van jouw persoonsgegevens en meer informatie rond de verwerking van je persoonsgegevens. Contacteer ons daarvoor per mail op info@anykrowd.com. Weet dat je niet alleen kan vragen om een kopij van je
persoonsgegevens, maar ook dat we ze corrigeren en in bepaalde gevallen zelfs dat we ze verwijderen.

Indien je een klacht hebt over hoe we omgaan met je persoonsgegevens, stuur ons dan een bericht per mail. We proberen dan samen tot een oplossing te komen. Als dat niet lukt kan je ook een klacht neerleggen bij de Belgische GegegevensBeschermingsAutoriteit via deze link.